El termini de presentació d’obres restarà obert fins al 6 de novembre.

Els premis es lliuraran el 28 de novembre en un acte públic.

L’Ajuntament, a través de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, ha obert el termini de presentació d’obres de la vuitena edició del concurs literari “Roca Plana” Baix Gaià.

La participació és oberta a tots els públics, sense límit d’edat, d’acord a quatre categories diferenciades: infantil, de 9 a 11 anys; cadet, de 12 a 14 anys; juvenil, de 15 a 17 anys; i adults, per a majors de 18 anys.

Cada participant podrà concursar amb una única obra, que haurà d’estar escrita en català, amb correcció, sobre la temàtica “La llibertat”, elaborada durant el 2020. Els relats hauran de tenir una extensió màxima de dues pàgines, amb text a doble espai i lletra Arial de grandària 12.

El Jurat estarà format per persones vinculades al món de la cultura i de la docència. Com a presidenta del mateix actuarà la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà, Teresa Ferré.

La decisió del Jurat es donarà a conèixer el 28 de novembre en un acte públic, del qual s’informarà prèviament a tots els participants. Per a cadascuna de les quatre categories s’acordarà un primer premi, de 150 euros i un llibre, un segon, de 100 euros i un llibre, i un tercer premi, de 50 euros més un llibre.

Les obres s’han de lliurar abans del 6 de novembre a l’Arxiu Municipal, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

8è Concurs Literari Roca Plana

Consulta aquí les bases del 8è Concurs Literari "Roca Plana"

Descarrega aquí l'annex 1

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta