canlenfrdeitrues

Notícies

D’alguns trams dels carrers Guineu, Jaume I, de la Cerdanya, de l’Empordà, Penedès i Tennis.

Canviarà les lluminàries actuals amb làmpades de vapor per unes amb tecnologia LED per assolir un estalvi energètic.

L’Ajuntament ha iniciat els treballs per adequar i millorar l’enllumenat públic d’alguns carrers de Costa Daurada. Les lluminàries d’alguns trams dels carrers Guineu, Jaume I, de la Cerdanya, de l’Empordà, Penedès i Tennis s’han quedat obsoletes i no disposen d’un bon coeficient d’eficiència energètica. D’aquesta manera, es canviaran les llumeneres actuals de vapor de mercuri de 125W per unes de LED de 40W, les quals garantiran els requisits d’il·luminació amb un consum significativament inferior.

Concretament, amb el canvi de les 99 llumeneres previst, s’assolirà un estalvi de 38.345,77 KW l’any, passant dels 55.920,25 KW/any actuals als 17.574,48 KW que consumiran les noves llumeneres de LED cada any. Pel que fa a la quantitat de CO2 per KW consumit, la reducció és també considerable i s’evitarà l’emissió de fins a 9,24 tones de CO2 a l’atmosfera.

El termini d’execució dels treballs serà de dos mesos, amb un pressupost de 39.885,48 euros, IVA inclòs.

L’alcalde Pere Virgili i el regidor d’Urbanisme, Manel González, s’han apropat aquest matí per comprovar com avancen els treballs.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.