Es podrà accedir a la sala per llegir, estudiar i utilitzar els ordinadors, sempre amb cita prèvia.

A partir del proper dilluns la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca ampliarà els seus serveis. L’horari serà els matins de dimarts a divendres, de 9.30 a 13.30 hores; les tardes de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 hores; i els dissabtes de 10 a 13 hores.

El servei de préstec continuarà sent amb cita prèvia, atès que l’aforament és encara molt limitat, però es podrà accedir al fons bibliotecari amb gel hidroalcohòlic i guants. Es reprèn la possibilitat d’estudiar o de llegir a la sala com també el servei de Wifi i d’Internet als ordinadors de la biblioteca, sempre amb cita prèvia i reserva de lloc. La reserva de l’espai es limitarà a dues hores al matí i tres hores durant les tardes.

Caldrà continuar seguint totes les indicacions pel que fa a les mesures de seguretat. S’haurà de mantenir la distància de seguretat de dos metres, la mascareta sempre serà obligatòria i, preferiblement, els usuaris hauran d’accedir-hi sols. El material retornat s’haurà de dipositar a la bústia externa de retorn per poder respectar el període de quarantena. Pel que fa als lavabos, continuaran estant tancats al públic, així com també la sala infantil. 

La Biblioteca Municipal amplia el seu horari
La Biblioteca Municipal amplia el seu horari

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta