canlenfrdeitrues

Notícies

Fins al moment s’han concedit un total de 46, que equivalen a 43.750 euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 d’octubre.

Un total de 65 autònoms, pimes i microempreses de Roda de Berà han demanat ja l’ajut creat per l’Ajuntament per ajudar-los a pal·liar els efectes negatius de la crisi sanitària de la Covid-19.

Aquesta ajuda extraordinària compta amb una partida de 240.000 euros i està emmarcada dins del Pla de reactivació econòmica del municipi, que va ser recolzat per tots els grups municipals. La quantia de la subvenció pot arribar fins als 1.500 euros per sol·licitud, segons la puntuació assolida d’acord amb els criteris de les bases.

Fins al moment, les sol·licituds presentades equivalen a 65.250 euros, dels quals ja s’han concedit per decret d’Alcaldia un total de 46, amb un import de 43.750 euros, la major part d’elles (37) de 1.000 euros.

Les previsions que va fer l’equip de Govern eren que aquest ajut pogués beneficiar uns 200 autònoms i pimes, i per aquest motiu encoratgen a tots aquells que encara no hagin presentat la seva sol·licitud a fer-ho abans del 31 d’octubre.

Les pimes i autònoms sol·licitants tan sols han de tenir la seva seu social a Roda de Berà, i han de demostrar haver patit pèrdues involuntàries com a conseqüència de la Covid-19, amb una reducció d’almenys un 25% en la seva facturació respecte al mes de març de 2019.

Les sol·licituds s’han de presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament abans del 31 d’octubre i es resoldran de forma independent i per ordre de presentació. Les subvencions s’atorgaran per procediment de concurrència no competitiva amb aquest mateix ordre fins que el pressupost disponible s’hagi exhaurit.

 

 

 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.