L’equip de Govern ha destinat 121.000 euros distribuïts en dues línies diferents.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 d’octubre.

L’Ajuntament torna a posar en marxa la convocatòria de la subvenció per ajudar les empreses que contractin persones desocupades, així com per fomentar l’autoocupació i l’emprenedoria.

La iniciativa posada en marxa al 2014 va esdevenir en aquell moment pionera a la demarcació i ha tingut una continuïtat amb bons resultats durant aquests anys. Se situa en el marc de les polítiques del foment de l’ocupació de l’equip de Govern que busquen dinamitzar el mercat de treball recolzant les petites i mitjanes empreses compromeses amb la creació d’ocupació, incentivar la contractació de rodencs en situació d’atur per part d’empreses de tot el Tarragonès o de comarques properes, i impulsar la creació de noves iniciatives empresarials que generin autoocupació ajudant als emprenedors.

La partida destinada és de 121.000 euros, distribuïts en dues línies diferents. La primera està destinada a la subvenció a empreses per a la contractació de persones desocupades empadronades a Roda de Berà. Pel que fa a la segona línia es destina a l’autoocupació per a la creació d’una activitat empresarial individual, com a autònom, o col·lectiva.

En el cas de la línia 1, l’Ajuntament subvencionarà fins al 50% del cost total del contracte, amb un màxim de 950 euros mensuals de salari brut i amb un mínim del 50% de la jornada. Quant a la segona línia, se subvencionarà fins al 50% de les despeses de l’activitat detallades a les bases, amb un màxim de 3.000 euros.

Les ajudes tenen caràcter retroactiu a 1 de gener de 2020, i s’hauran de sol·licitar abans del 30 d’octubre.

 

Documentació

Bases de la convocatòria de 2020

Anunci al Butlletí Oficial de la Província

Annex 1

Annex 2

Annex 3

Annex 4

Annex 5

Annex 6

Annex 7

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta