L’objectiu és continuar dinamitzant el comerç local i la restauració, dins de la campanya REactiva’t.

Se sortejaran vals per valor de 20 euros per gastar als comerços adherits.

Els establiments que es vulguin sumar a la campanya han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A Roda de Berà comprar en el comerç local té premi. La regidoria de Comerç de l’Ajuntament, encapçalada per Rosana Dorantes, continua amb el seu objectiu de reactivar el comerç de proximitat. Després dels bons resultats obtinguts amb el primer concurs d’Instagram #FemPobleRdB, amb el qual es van repartir 34 vals de 50 euros cadascun, l’Ajuntament vol continuar incentivant i premiant les compres que es facin al comerç de proximitat posant en marxa un nou sorteig dins de la campanya REactiva’t.

Així, les persones que facin qualsevol compra als comerços o negocis de restauració adherits al concurs, entre el 10 i el 31 d’octubre -ambdós inclosos-, coincidint amb la campanya comercial de la Castanyada, entraran en el sorteig de vals per valor de 20 euros per gastar en un dels establiments participants.

Tots els tiquets de compra s’hauran de guardar, omplir amb el nom, cognom i telèfon de contacte del participant, i dipositar-los dins de l’urna que l’Ajuntament instal·larà el 31 d’octubre, de 19 a 20.30 hores, a l’avinguda Sant Jordi.

El sorteig tindrà lloc el 2 de novembre, a les 12 hores, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio. La quantitat de vals sortejats dependrà del número d’establiments que es vulguin sumar al concurs.

Comerços adherits

Al concurs es podrà sumar qualsevol comerç, negoci o establiment de restauració de Roda de Berà que vulgui reactivar la seva activitat econòmica i promocionar-se al costat de l’Ajuntament. Hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 10 d’octubre. La llista d’establiments participants es publicarà el 10 d’octubre a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Campanya Castanyada

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta