Actualment hi ha tretze cursos en marxa, dos d’ells online.

El passat 1 d’octubre es va iniciar el curs a l’Escola d’Adults Municipal Mediterrani. Un total de 139 alumnes, inscrits en tretze cursos diferents, dos d’ells online, van començar les classes.

Dels cursos que imparteix l’escola, encara n’hi ha dos amb places lliures, el curs d’informàtica i el de preparació per a les proves de graduat en educació secundària. També queden places lliures per al curs gratuït de competències digitals, dirigit a majors de 45 anys en situació d’atur, impartit per la Cambra de Comerç de Tarragona. Aquesta formació, de 100 hores de durada, tindrà lloc els dilluns, dimecres i dijous, de 9.30 a 13 hores, i està subvencionada.

L’escola ha treballat per adaptar-se a la nova normalitat i garantir totes les mesures de seguretat dins de l’aula. Per aquest motiu, els grups són reduïts i la mascareta és obligatòria així com la higiene freqüent de mans.

Per a més informació cal trucar al 977 657 663 o escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escola Adults
Escola Adults

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta