canlenfrdeitrues

Notícies

Se seleccionaran 12 fotografies per configurar el calendari de 2021 que cada any edita l’Ajuntament.

L’Ajuntament busca les imatges que han de configurar el calendari de l’any 2021 que cada any s’edita des del consistori. Per això, ha obert la convocatòria del 8è concurs de fotografia del municipi, per tal que totes aquelles persones, empadronades a Roda, que hi vulguin participar presentin les seves fotografies.

Es podran presentar fins a 12 imatges, totes elles de racons i espais del municipi, en format JPG i disposició horitzontal. S’exclouran les que incloguin imatges o retrats de persones.

Les imatges s’han de presentar abans de l’1 de desembre, a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital i dins d’un sobre tancat. El sobre també haurà d’incloure un sobre més petit dins del qual s’haurà d’introduir l’Annex I, i l’Annex II només en el cas dels participants menors d’edat, per tal de mantenir l’autoria de les fotografies en secret.

El Jurat estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la cap de Comunicació, Susana Benítez; i l’arxiver municipal, Ricard Benimeli.

Se seleccionaran 12 imatges, una per a cada mes de l’any, i cadascuna d’elles serà premiada amb 25 euros.

Bases de la convocatòria.

Annex I. Butlleta d’inscripció.

Annex II. Autorització menors.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.