Es vol contribuir al benestar dels més petits i a millorar la seva seguretat.

La regidoria de Serveis, encapçalada per Manel González, està ultimant aquest dies el projecte de manteniment i renovació dels parcs infantils de Roda de Berà. Aquest any s’hauran renovat completament cinc d’ells, el del carrer Vila-rodona, al nord del municipi; al carrer Ignasi Iglesias, a l’Eixample Residencial; el de la zona verda de Berà Mar, -en què l’any passat es va canviar tot el paviment de cautxú-, i el parc del barri de Marysol, en el qual s’hi està treballant aquests dies. La propera setmana està previst que l’empresa Happy Ludic instal·li els nous jocs infantils al cinquè, el de l’avinguda Bonastre.

La renovació del parc del carrer Ignasi Iglesias, a més a més, va ser una de les propostes escollides a la passada edició dels Pressupostos Participatius, esdevenint la cinquena proposta més votada, amb 33 vots.

Segons assegura el regidor Manel González, al llarg de la legislatura i de forma progressiva, es continuaran renovant i millorant aquests espais infantils d’altres barris que ho necessitin, en total prop d’una vintena a tot el municipi, “amb l’objectiu de continuar contribuint en el benestar dels més petits i millorar la seva seguretat”, ha dit.

La renovació dels primers parcs, amb el canvi de tots els jocs infantils, -el dels carrers Vila-rodona i Ignasi Iglesias- es va executar tot just abans que es decretés l’estat d’alarma, amb el qual es van haver de tancar al públic. Actualment els infants ja poden gaudir d’aquests espais renovats amb plena seguretat.

L’actuació ha comptat amb un pressupost total de 31.000 euros.

Mesures als parcs infantils

L’Ajuntament recorda que els usuaris, infants i pares, han de complir les mesures decretades per la Generalitat, com l’ús obligatori de la mascareta per als majors de sis anys, el rentat freqüent de mans, respectar la distància de seguretat, no formar grups de més de sis persones (i, convenientment, tots ells haurien de formar part de la mateixa bombolla de convivència o de l’ampliada), o la prohibició de menjar o beure dins de l’espai de joc.

Els parcs infantils han de tancar al públic a les 20 hores i a partir d’aquesta hora queda prohibit l’ús del mobiliari urbà i dels jocs infantils.

 

Renovació dels parcs infantils
Aquest matí el regidor Manel González s'ha apropat al parc de Marysol per comprovar com avancen els treballs d'instal·lació dels nous jocs. 
 
Renovació dels parcs infantils
Parc infantil de la zona verda de Berà Mar. 
 
Renovació dels parcs infantils
El parc del carrer Vila-rodona es va renovar la mateixa setmana en què es va decretar l'estat d'alarma. Durant moltes setmanes va estar encintat arran de les mesures per contenir els contagis de la Covid-19. 
 
 
Renovació dels parcs infantils
La renovació del parc del carrer Ignasi Iglesias va ser una de les propostes guanyadores de la passada edició dels Pressupostos Participatius. 

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta