Seguint les indicacions dels òrgans de govern del Pla d'actuació del PROCICAT de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb la resolució SLT/2700/2020, de 29 de octubre, l’alcalde Pere Virgili ha decretat noves mesures de contenció de l’activitat social, esportiva i cultural per aturar la transmissió de la COVID-19 a Roda de Berà.

- Els equipaments esportius municipals romandran tancats. Només s’obrirà el Poliesportiu Municipal per donar servei a l’Institut de Roda de Berà per dur a terme les classes d’educació física.

- Les instal·lacions municipals del casal de Les Monges i l’Hotel d’Entitats romandran tancats al públic i totes les activitats culturals han estat suspeses.

- Es limita l’aforament del Museu de la Ràdio al 30%.

- La celebració de cerimònies civils a la sala d’exposicions del centre cívic La Roca Foradada es limita també al 30% de l’aforament.

- La Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca només pot oferir el servei de préstec amb cita prèvia. L’horari d’obertura per a la recollida de documents és de dilluns i dijous, de 16 a 19.30h; i els dimarts, dimecres i divendres, de 9.30 a 13.30h.

Els documents s’han de demanar amb cita prèvia trucant al telèfon 977 80 99 42; per WhatsApp al 600 55 78 46; o a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Per a la resta d’equipaments municipals es mantenen les restriccions aprovades per decrets anteriors.

Recordeu que des de les 6h del matí dels divendres fins a les 6h de dilluns no es pot entrar o sortir de Roda de Berà si no és per raó de feina, motius mèdics o tenir cura de persones dependents, gent gran o menors d’edat.

Altres limitacions a recordar:

- Confinament nocturn. No es pot circular pel carrer de 22 a 6 h.

- Oberts parcs infantils públics fins a les 20 h.

- Obert el comerç minorista d'alimentació i productes de primera necessitat.

- Continuen tancats els serveis que impliquin un contacte personal proper, tret que sigui un servei essencial, sanitari o sociosanitari, excepte perruqueries per motius higiènics.

- Els establiments de restauració només poden oferir menjar per emportar (fins a les 21h) o a domicili (fins a les 23h).

- Es manté el mercat dels dijous amb control d'aforament del 30%.

Descarrega aquí el decret amb les noves mesures per frenar la segona onada de la Covid-19: tancament d'instal·lacions municipals (30/10)

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta