Notícies

Aquest matí l'alcalde, Pere Virgili; Manel González, regidor d'Infància i Joventut; i Cèlia Treserres, regidora d'Ensenyament, han donat el tret de sortida oficial als serveis d'esbarjo estiuenc que cada any organitza l'Ajuntament amb gran èxit per donar resposta a les necessitats dels nens i nenes, nois i noies del municipi, així com dels seus familiars, un cop finalitzat el curs escolar.

L'oferta, organitzada per les regidories d'Infància i de Joventut, es va posar en marxa a inicis de setmana, però els membres de l'equip de Govern han volgut passar avui una estona amb ells, i donar-les-hi oficialment la benvinguda.

En total, 138 infants i joves gaudiran durant els mesos de juliol i agost amb una variada oferta d'activitats d'oci, per una banda a l'escola Salvador Espriu, en el cas de l'Escola; i a la zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines”, per al Campus d'Estiu.

L'Escola d'Estiu comptarà amb 74 infants inscrits, d'entre 3 i 7 anys, els qui estaran acompanyats per nou monitors i monitores i quatre joves en pràctiques. L'horari és de 9 del matí a 1 de la tarda i es duran a terme activitats esportives, jocs d'aigua, manualitats, bibliojocs, reforç escolar, i, com a novetat, una classe diària d'anglès.

Per altra banda, 64 nois i noies, fins els 16 anys, participaran enguany al Campus d'Estiu on gaudiran durant aquestes setmanes de diferents activitats esportives, natació, tennis, jocs d'aigua, tir amb arc, futbol, jocs tradicionals, així com d'una nit de convivència, la qual tindrà lloc el 27 de juliol. El Campus compta amb vuit monitors, un monitor en pràctiques, i un voluntari, al qual se sumarà un voluntari més a partir de la propera setmana.

L'horari és de nou del matí a una de la tarda, tot i que també s'ofereix el servei de menjador, d'una a tres de la tarda, a un preu de 6,5 euros al dia.

Escola d'Estiu
Campus d'Estiu

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.