canlenfrdeitrues

Notícies

Es van nedar prop de 40 quilòmetres.

Mulla't per l'esclerosi múltiple

La jornada solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple va viure ahir la seva 24a edició, i, un any més, la de Roda de Berà va ser una de les 625 piscines que s'hi van sumar a l'esdeveniment. En total més de 100.000 persones d'arreu de Catalunya es van mullar, participant en el segon acte solidari més multitudinari del país, amb la finalitat de lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya.

A Roda de Berà 141 persones van participar amb la seva entrada a la Piscina Municipal. En total es van aconseguir recaptar 559,20 euros, una xifra superior a l'assolida en edicions anteriors, dels quals 451,20 corresponen a les entrades venudes, el preu de les quals es donat íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple; i 108 euros a la venda de material de merchandising de la campanya.

A més a més, es van aconseguir nedar 8.350 metres més que l'any passat, arribant als 39.625 metres entre un total de 61 persones participants. Arnau Solé, amb 4.350 metres, va ser qui més metres va nedar, seguit per Marta Romero, amb 4.300m. Per altra banda, la nedadora més jove va ser la petita Ares, amb tan sols sis mesos d'edat.

La jornada va comptar amb la participació de l'alcalde, Pere Virgili, acompanyat per Manel González, regidor de Joventut; per Cèlia Treserres, regidora de Serveis; i pels regidors José Ibort i Encarna Ramírez.

A tota Catalunya es van recaptar 300.000 euros bruts, una quantitat que la Fundació destinarà enguany al foment de la inserció laboral a través del seu programa FEM Feina. Gairebé la meitat de les persones amb esclerosi múltiple deixa la feina 3 anys després del diagnòstic, un percentatge que s'eleva fins el 70% 10 anys després de ser diagnosticats i que es podria reduir considerablement aplicant petits canvis als llocs de treball.

A Roda de Berà el Mulla't s'organitza a través del Punt d'Informació Juvenil. Ahir 9 persones, treballadors del servei i voluntaris, van ser-hi presents a la piscina per tal de fer-ho possible.

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Mulla't per l'esclerosi múltiple

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.