La campanya solidària s’ha adaptat a la situació actual per la pandèmia de la Covid-19.

Serveis Socials espera que pugui funcionar tan bé com els darrers anys.

La regidoria de Serveis Socials ja ultima tots els detalls per iniciar el proper 16 de novembre el Gran Recapte d’Aliments a Roda de Berà. Aquest any la recollida d’aliments i productes bàsics es fa més necessària que mai degut a l’increment de les demandes d’ajuda, fins a un 40%, per la crisi econòmica derivada de la Covid-19. I en aquest context, la campanya s’ha hagut d’adaptar també a la situació de pandèmia, i no es podran fer donacions de productes directament als supermercats com els darrers anys.

Amb el lema “La nova realitat és una nevera buida”, la campanya es farà a través de donacions virtuals, fent aportacions econòmiques directament als supermercats, comprant un o diversos vals de valor econòmic que poden anar des d’1 euro fins als 50, entre el 16 i el 21 de novembre. També es poden fer aportacions a la pàgina web del Gran Recapte, www.granrecapteonline.com, o via Bizum (amb el codi 33596) del 16 de novembre al 16 de desembre.

Un cop finalitzat el Gran Recapte les donacions íntegres als supermercats seran bescanviades per productes d’alimentació i d’higiene. El Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà farà arribar a cada supermercat la llista de necessitats, amb els productes més necessaris per a les famílies de Roda, per a que cada establiment lliuri al PDA compres pel valor total de les donacions.

A més a més, durant el cap de setmana del 20 i 21 de novembre, als supermercats del municipi estaran presents els voluntaris i voluntàries de la regidoria de Serveis Socials, fins a una cinquantena en diferents torns, per tal d’animar la gent a adquirir aquests vals.

Roda de Berà sempre ha demostrat la seva solidaritat i cada any durant el Gran Recapte s’han assolit xifres rècord. “L’any passat es van arribar a recaptar un total 8.790 quilos d’aliments i productes d’higiene i infantils i desitgem que aquest any, tot i que el format sigui diferent, pugui funcionar igual de bé i s’aconsegueixi un gran nombre de donacions per ajudar les famílies més necessitades de Roda”, diu la regidora Teresa Ferré.

Gran Recapte d'Aliments

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta