Notícies

La regidoria d'Esport organitza la primera Festa de l'Esport, un acte obert i gratuït per a tothom, especialment destinat als nens i nenes, els qui podran practicar diferents modalitats esportives, patinatge, futbol, frontó, tennis, pàdel, ping-pong, natació, tir amb arc, waterpolo, aeròbic o aquagym.

Serà el proper dissabte de 9 del matí a 8 de la tarda, amb l'objectiu de fomentar l'esport i donar a conèixer l'amplia oferta esportiva disponible a Roda de Berà. L'Ajuntament comptarà amb la col·laboració dels clubs esportius locals com el Club Atlètic Roda de Berà o el Club Patí Roda de Berà, per celebrar un gran esdeveniment esportiu.

Tots els espais esportius municipals seran d'accés lliure per poder practicar qualsevol esport de forma gratuïta i sempre sota l'atenta mirada dels monitors per tal de donar assessorament de l'activitat que es realitzi.

Des de les 9 fins la 1 de la tarda, a la zona esportiva “Les Piscines” es podrà practicar pàdel, tennis, natació, tir amb arc i ping-pong. Seguidament tindrà lloc un dinar de germanor al restaurant Les Piscines amb un preu especial per a tots els participants. A continuació, a les partir de 2/4 de 5 se celebrarà una masterclass d'aeròbic; i entre 2/4 de 6 i 2/4 de 8 es podrà gaudir de diferents activitats, pàdel, waterpolo, aquagym tennis i ping-pong.

El Club Patí rodenc també s'hi ha sumat a la iniciativa i de 10 a 12 hores ha preparat una activitat de patinatge artístic al Poliesportiu Municipal, per a la qual prestaran els patins a totes aquelles persones que vulguin provar.

A la mateixa hora, a la pista 3x3 de l'avinguda Marinada s'ha organitzat una activitat de bàsquet, i al camp de futbol municipal, amb el Club Atlètic Roda de Berà, un partit de futbol.

Finalment, a partir de les 8 de la tarda, es durà a terme a la zona esportiva “Les Piscines” la cloenda de la jornada, amb pica-pica per a tots els participants, que també rebran una samarreta commemorativa de la primera Festa de l'Esport.

1a Festa de l'Esport

Consulta aquí tota la programació en pdf

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.