Són dos cursos adreçats a joves d’entre 12 i 25 anys, subvencionats pel Consell Comarcal del Tarragonès.

Les regidories de Joventut dels Ajuntaments de la zona TRAC: Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i la Riera de Gaià, i el Servei Comarcal de Joventut, s’han adaptat a la nova realitat motivada per la Covid-19 i ofereixen, per començar, dues formacions online per als joves de la zona.

La primera d’elles és un taller musical, “Musical Project”, de Viu Lleure, impartit per Daniel Arrébola. El següent és un taller d’iniciació al lettering, el qual serà a càrrec de Sandra Ballester, tècnica de joventut d’Altafulla. Ambdues formacions s’adrecen a joves de 12 a 25 anys i estan 100% subvencionades pel Consell Comarcal del Tarragonès.

Des del TRAC Jove s’està treballant per tancar un nou calendari d’activitats i formacions per al proper 2021 adaptades metodològicament a la nova normalitat i buscant donar resposta a les necessitats que aquesta ha generat.

Aquestes accions estan incloses dins del projecte de dinamització compartit “Propera Parada...” i compten amb el suport de la Direcció General de Joventut i de la Diputació de Tarragona.

Les inscripcions ja estan obertes. Podeu demanar informació al Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà, al telèfon 977657972, per WhatsApp al 607 273 984, o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

25N

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta