canlenfrdeitrues

Notícies

El Consistori ajudarà als joves que continuïn els seus estudis reglats no obligatoris fora del municipi sufragant les despeses del transport públic.

Després de l'aportació per a la compra d'una furgoneta per a Serveis Socials, i per a l'adquisició d'una bústia de retorn de documents per a la Biblioteca Municipal, l'Obra Social "la Caixa" ha tornat a col·laborar enguany amb l'Ajuntament.

Conveni de l'Ajuntament amb l'Obra Social 'la Caixa'

Aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració, amb la presència de l'alcalde, Pere Virgili, i d'Alexis Gómez, director d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, en representació de l'Obra Social “la Caixa”, i l'assistència de Teresa Ferré, regidora de Serveis Socials; i d'Òscar Garcia, sotsdirector de l'oficina de Roda de Berà de CaixaBank.

En aquesta ocasió la donació, de 2.500 euros, anirà destinada a sufragar les despeses de transport per als joves que hagin finalitzat l'ESO i vulguin continuar els seus estudis reglats no obligatoris fora de Roda de Berà. “Des de l'Obra Social “la Caixa” volem contribuir a eliminar les possibles barreres que hi existeixin i facilitar als joves l'accés a l'educació. En aquest cas contribuïm per sufragar una part dels costos del transport perquè puguin continuar ampliant els seus estudis amb formació reglada no obligatòria”, ha assegurat Alexis Gómez.

Per la seva part l'Alcalde s'ha mostrat molt satisfet que la fundació bancària continuï col·laborant amb l'Ajuntament per tercer any consecutiu.

A l'octubre de 2015 l'Obra Social i l'Ajuntament van signar un conveni per a l'adquisició d'una furgoneta que ha permès transportar des de llavors els aliments i els productes bàsics dels lots que se'n distribueixen setmanalment entre les famílies més necessitades del municipi. L'ens, davant la mancança d'un vehicle propi de la regidoria que permetés una autonomia de mobilitat, es va voler implicar.

I l'any passat, per la necessitat de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca d'oferir als usuaris un servei de retorn de llibres, pel·lícules o música les 24 hores del dia, l'Obra Social “la Caixa” va fer una aportació econòmica per a la seva compra, i des del passat febrer es troba ubicada a l'entrada de la Biblioteca.

La missió de la Fundació Bancària “la Caixa” és contribuir al progrés de les persones i de la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de programes propis, aliances estratègiques o col·laboracions amb tercers, com en aquest cas.

Conveni de l'Ajuntament amb l'Obra Social 'la Caixa'

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.