canlenfrdeitrues

Notícies

Han conegut en primera persona com funciona aquest servei fonamental.

En plena campanya del Gran Recapte d’Aliments, aquest migdia tretze alumnes de 3rB de l’Institut, acompanyats per la seva professora Estela Simó, han visitat les instal·lacions del Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

L’objectiu de la visita era conèixer en primera persona com funciona aquest servei fonamental, sobretot en temps de pandèmia, i com es gestionen les donacions d’aliments i productes bàsics que es reben.

Allà, les treballadores i voluntàries del servei, acompanyades per l’alcalde Pere Virgili i la regidora de Serveis Socials, Teresa Ferré, han guiat els joves, dividits en petits grups, per les diferents sales del PDA on es guarden els aliments frescos refrigerats, els aliments no peribles, així com la resta d’elements que es distribueixen entre les famílies més vulnerables que els puguin necessitar, com és el cas de roba, mantes o sabates.

Aquesta visita està emmarcada dins de l’acció educativa Servei Comunitari que els alumnes de secundària realitzen per experimentar i protagonitzar accions de compromís cívic, per aprendre en l’exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats als servei de la comunitat. A més a més, els joves de l’Institut des de fa dos anys s’han implicat molt amb la campanya solidària del Gran Recapte d’Aliments organitzant una recapte particular, que aquest any tot i la pandèmia continuaran duent a terme seguint totes les mesures de seguretat. 

Visita Institut PDA

Visita Institut PDA

Visita Institut PDA

Visita Institut PDA

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.