Un total de 167 famílies, fins al moment, es beneficiaran al 2021 d’aquest sistema de pagament personalitzat que té l’objectiu d’ajudar a les famílies a fer front als impostos municipals.

Les sol·licituds per fraccionar els impostos de 2021 s’han de presentar abans del 31 de desembre. 

Després de l’èxit assolit en les tres primeres edicions, l’àrea d’Hisenda de l’Ajuntament i el servei de cobraments de BASE de la Diputació de Tarragona van tornar a engegar per al proper any el Compte de Pagament Personalitzat.

Fins al moment, un total de 167 famílies es beneficiaran el proper any dels avantatges que aquest sistema ofereix, agrupant els impostos municipals en un compte únic per realitzar un pagament fraccionat sense interessos al llarg de nou mensualitats, entre els mesos de febrer i octubre. A més a més, no té cap cost per als ciutadans i els permet tenir un major control dels seus pagaments, rebre informació detallada del total, dels venciments previstos o de l’import de cadascun dels fraccionaments.

Cada contribuent pot decidir quins tributs l’interessaria agrupar, encara que es tracti d'obligacions emeses des de diferents ajuntaments. S’inclouen tots els impostos municipals, a excepció de la taxa de l’aigua: l'impost sobre béns immobles (IBI), l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i l'impost sobre activitats econòmiques (IAE), així com les taxes de venciment periòdic de caràcter col·lectiu com guals o la recollida d'escombraries i clavegueram.

Les persones interessades en sol·licitar aquest servei de cara als impostos de 2021 poden fer-ho abans del 31 de desembre per via telemàtica al web de BASE, www.base.cat, o a l’oficina de Roda de Berà ubicada al carrer Vendrell, 29, amb cita prèvia.

Aquells que ja ho van tramitar els anys anteriors no caldrà que ho tornin a fer, atès que l’acolliment al sistema de Pagament Personalitzat es prorroga automàticament pels següents exercicis sempre que el ciutadà no hi renunciï de forma expressa i continuï complint els requisits.

Requisits

Els interessats hauran de complir els següents requisits: l’import mínim del total de rebuts haurà de ser superior a 300 euros; no tenir deute pendent en període executiu, llevat que aquest deute estigui fraccionat, ajornat, suspès o en proposta de baixa; el sol·licitant ha de ser el subjecte passiu dels rebuts a incloure en l’expedient de Pagament Personalitzat; i el titular del compte únic ha de ser necessàriament el mateix obligat tributari.

Més informació: https://tuit.cat/yND1s 

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta