Els infants podran lliurar la seva carta al Patge, a qui hauran de trobar a través d’un divertit joc de pistes, i donar la benvinguda als Reis Mags el 5 de gener al Pavelló Municipal.

La situació d’emergència sanitària que viu el nostre país feia impossible organitzar la cavalcada dels Reis Mags d’Orient com en anys anteriors. A través d’un vídeo que s’ha difós a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i de les seves xarxes socials, tant l’Alcalde com els propis Reis Mags, expliquen als infants de Roda que aquest any, per la Covid-19, no podran anar al Port a donar la benvinguda a Ses Majestats, com tampoc ells podran recórrer els carrers fent cavalcada amb les seves carrosses. “Però això no vol dir que no vindrem, ni el coronavirus ens podrà impedir que el dia 5 de gener estem amb tots vosaltres a Roda”, diu Gaspar al vídeo, “aquest any, més que mai, mereixeu que tots els vostres desitjos es facin realitat”.

Cap nen i nena que ho desitgi no es quedarà sense veure els Reis Mags. L’esdeveniment tindrà lloc el 5 de gener, a partir de les 17h, al Pavelló Municipal, i s’organitzarà en diferents torns, segons aforament. Caldrà fer la inscripció prèvia a través d’un enllaç que les famílies trobaran en breu al web de l’Ajuntament.

En finalitzar l’acte, Melcior, Gaspar i Baltasar, repartiran els regals casa per casa, tal i com es fa tradicionalment a Roda des de fa molts anys, garantint en tot moment les mesures de prevenció i d’higiene per la Covid-19.

Trobem al Patge Reial!

Com també explicava el Rei Baltasar al vídeo que li van fer arribar a l’alcalde Pere Virgili al seu mòbil, el Patge Reial estarà a Roda uns dies abans per recollir les cartes de tots els infants del poble. Tanmateix, aquest any el coronavirus l’ha despistat una mica, i no se sap quin serà el lloc que ha escollit per recollir-les. Els infants l’hauran de descobrir a través d’un divertit joc de pistes amb codis QR.

El joc es desenvoluparà els dies 29 i 30 de desembre, d’11 a 13h i de 16 a 18h, perquè cada família pugui participar-hi en l’horari que més els convingui i evitant aglomeracions.

El punt de partida serà l’Ajuntament. Dins de l’horari indicat se’ls lliurarà una cartilla de participació que hauran d’anar omplint amb gomets de colors a mesura que el joc vagi avançant. Allà podran escanejar el primer codi QR amb la primera pista, que els portarà a un edifici emblemàtic de Roda, on trobaran la següent pista per continuar el joc. Descobrint l’última pista arribaran al lloc on els hi esperarà el Patge Reial.

Trobem al Patge Reial: Joc de pistes

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta