Gràcies a la col·laboració i la solidaritat de tots i totes hem aconseguit recaptar 1.760 euros per a la Marató de TV3!

Les activitats, organitzades per l’Ajuntament i amb la col·laboració d’associacions locals, van començar diumenge passat i s’han allargat durant tota la setmana fins avui diumenge. En un any tan difícil i diferent com l’actual, assolir aquesta xifra és una gran notícia.

Per activitats:

La gimcana de Nadal de l’associació Roda Jove va aconseguir recaptar 180,90€; la Biblioteca Municipal, amb la venda de llibres solidària i els dos contacontes infantils programats, ha fet una aportació de 75,21€; amb la caminada solidària s’han recaptat 13€; el torneig de pàdel solidari ha aconseguit 450€ per la Marató; i el circuit de cotxes teledirigits de l’associació Rockcat RC Team ha recaptat 95€.

Diumenge al matí, la paradeta organitzada per la regidoria de Sanitat ha aconseguit un total de 374,58€ amb la venda de postals de Nadal elaborades pels alumnes de les escoles i de l’institut de Roda. Al seu costat l’Esplai Ca l’Oliverar, ha muntat una paradeta de venda de manualitats amb la qual ha recaptat 180,32€; i amb la seva activitat de tir amb arc, l’associació Toxophílica de Catalunya ha fet una aportació de 72,14€.

Per la seva banda, el Grup Sardanista de Roda de Berà ha fet una donació de 250€; i amb les guardioles distribuïdes a diferents establiments comercials i edificis municipals, s’han recollit 68,85€.

Més de 10 milions en donacions:

El marcador del programa de TV3 va tancar a les 2.20h amb un gran marcador de 10.305.819 euros. Els fons recaptats en aquesta edició, aniran destinats a la recerca biomèdica d'excel·lència sobre la Covid-19, amb l'objectiu de millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones que la tenen. Es poden seguir fent donacions en diferents modalitats (internet, Bizum, transferència bancària o caixers automàtics) a: ccma.cat/tv3/marato/donatiu

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta