canlenfrdeitrues

Notícies

Els residents i el personal sanitari de la residència Barà Bahia, com a centre verd, han estat els primers en rebre la vacuna.

Aquest matí hem iniciat a Roda de Berà el camí per aconseguir la immunitat de grup. Com si d’un regal de Reis és tractés, els 43 residents i els 27 treballadors de la residència Barà Bahia, sumats també als usuaris del centre de dia, han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19.

Els primers en rebre-la han sigut Amelia Gascón, de 94 anys; Juan Luis Quesada, de 77; Soledad Inglada, de 102 anys; i Jose Maria García, de 80 anys. Pel que fa al personal sanitari, els primer en rebre una de les dosis de la vacuna de Pfizer/BioNTech han sigut el doctor Francisco Rodríguez, Ana Carrera, auxiliar de geriatria; i la infermera Lydia Ramos. Les dues infermeres encarregades d’administrar les dosis han sigut Jessica Guinart i Lis Gutiérrez.

Tots ells s’han vacunat amb el convenciment que aquest és un pas molt important per aconseguir la buscada immunitat de grup, i que tot i que ara es pugui veure una petita llum al final del túnel, aquest encara serà llarg. Caldrà esperar 21 dies per administrar la segona dosi de la vacuna i encara uns dies més perquè faci el seu efecte immunitzador.

El director de la residència Barà Bahia, José García, s’ha mostrat molt satisfet i orgullós en ser aquesta una de les primeres residències privades de Catalunya en rebre la vacuna contra la Covid-19, tenint en compte que durant tota la pandèmia ha estat un centre verd que no ha tingut cap positiu. És, a més a més, l’única residència de Catalunya amb tots els certificats de qualitat i excel·lència atorgats per AENOR.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.