Els premis van ser lliurats el 5 de gener al migdia, a la plaça de l’Ajuntament.

La regidora de Comerç, Rosana Dorantes, va fer lliurament el passat dimarts al migdia dels regals de la primera Gimcana comercial de Nadal. El sorteig s’havia celebrat el dia abans, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, i retransmès a través de Facebook Live.

La primera Gimcana organitzada per la regidoria de Comerç, amb l’objectiu de dinamitzar durant la campanya de Nadal el comerç local, ha tingut una gran acollida. Va reunir la participació de 90 infants i joves, 37 per a la categoria de 0 a 6 anys; 39 en la de 7 a 11 anys; i 14 joves en la categoria de 12 a 17 anys.

Els guanyadors/es van ser:

En la categoria de 0 a 6 anys,

1r premi – càmera de fotos: Biel Barrera Fernández.

2n premi – patinet: Laura Prat Ibáñez.

3r premi – pissarra magnètica: Abril Aroca Escrivà.

 

En la categoria de 7 a 11 anys,

1r premi – tableta: Aitor Calvo del Castillo.

2n premi – patinet: Sahar Akkar Bestara.

3r premi – joc de taula: Lucía Carballo Galindo.

 

En la categoria de 12 a 17 anys,

1r premi – tableta: Ona Rubió Parramon.

2n premi – dessuadora: Iván Carmen Dorantes.

3r premi – joc de taula: Iker Arjonilla Rodríguez.

 

La gimcana

La dinàmica era la d’una gimcana, en la que hi podien participar els infants i joves dels 0 als 17 anys, dividits en tres categories diferents, del 21 de desembre fins al 3 de gener.

Els participants havien de consultar a la butlleta de participació la llista d’establiments adherits i buscar dins d’ells un dels vuit objectes nadalencs que la regidoria n’havia amagat amb el logo de “Reactiva’t”, perquè fos més fàcil identificar-los.

Un cop trobats tots i aconseguit omplir la butlleta, amb vuit segells diferents, l’havien de dipositar a la bústia de l’Hotel d’Entitats, abans del 4 de gener.

Els establiments adherits van ser: Woow noves tecnologies, adm. de Loteria Roda de Berà, Instal·lacions Silva, Finques Gedian, Bar l’Oficina, Estudio de Eva – Tatoo Studio, Desballestaments Roda, Bon Àrea, Papereria Ana, Quattre Potes, Pastisseria Mare Nostrum, Ingrid Virgili Floral Art & Events, Chuche’s, Chuchelandia, Bar RH, Moda infantil Peques, Supermercat MC Market, Ralian Sports, Forn Pastisseria Queralt, Club Tennis Barà, Kiosk Stop, Escair Moda, Vita Aromatis, El Racó del Cabell, Thalassa Estètic i Lumais.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta