Els Reis d’Orient es van adaptar a les mesures de la Covid-19 i van arribar a Roda de Berà segons les previsions, regalant somriures i repartint il·lusió.

Tot i la Covid-19 els Reis d’Orient van arribar a Roda de Berà la passada tarda del 5 de gener. L’Ajuntament es va adaptar a les mesures per frenar els contagis de la Covid-19, i va organitzar un esdeveniment de deu. I no ho diem nosaltres, aquest va ser un dels comentaris més repetits per les famílies en referència a l’organització de l’acte.

Més de 600 persones es van inscriure prèviament per participar en una de les dues sessions per veure i fer-se fotos, a distància i seguint totes les mesures de prevenció, amb els Reis d’Orient. La primera d’elles a les cinc i una hora més tard, la segona sessió. Les famílies havien de passar pel control d’accés abans d’entrar al Pavelló Municipal, amb mascareta obligatòriament i gel hidroalcohòlic a les mans, un accés amenitzat per la xaranga Urban Marching Band. Un cop asseguts a les cadires assignades, l’única “norma” era gaudir de l’esdeveniment. I així va ser.

L’alcalde Pere Virgili els va donar la benvinguda lliurant-los les claus màgiques que durant la nit de Reis obren totes les portes de Roda. Seguidament els tres Reis van oferir unes paraules a les famílies presents. “Estem molt contents i orgullosos de tots i totes vosaltres. Sabem que us heu portat molt bé, especialment els dies del confinament a casa. Per això, aquest any, havíem de venir més que mai a Roda de Berà i compartir amb vosaltres aquesta nit màgica”, va dir Baltasar.

En finalitzar les dues sessions, al Reis els hi esperava una nit molt intensa. Van visitar 162 cases per lliurar directament als nens i nenes els seus regals i, més tard, van treballar tota la nit perquè ningú es quedés sense joguines.

Cal destacar la gran tasca de la regidoria de Festes i dels voluntaris i voluntàries, atès que sense ells res d’això no hauria estat possible.

Residències de la gent gran

Ses Majestats no van oblidar, aquest any tampoc, els avis i àvies de Roda de Berà i van visitar les residències Barà Bahia i STS Mirador de Barà, seguint totes les mesures de seguretat. Perquè sens dubte, aquest any més que mai, la gent gran de Roda s’ho mereix tot.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta