Les inscripcions es poden tramitar a partir d’avui dijous.

L’Escola d’Adults Municipal Mediterrani, fora de la seva oferta formativa pròpia, ha posa’t en marxa vuit nous cursos en línia per a treballadors en actiu o que actualment estiguin en un ERTO. Els cursos estan subvencionats en la seva totalitat pel Consorci de Formació Continua de Catalunya i seran impartits per Femarec.

Els cursos són, “Formació de formadors” de 40 hores; “Gestió del canvi en l’organització”, de 20 hores; “Habilitats de comunicació”, de 30 hores; “Lideratge d’equips”, de 30 hores; “Comptabilitat bàsica”, de 60 hores; “Comptabilitat informatitzada, amb 40 hores de formació; “Nòmines i Seguretat Socials – nivell avançat”, de 40 hores; i “Gestió fiscal de l’empresa”, de 40 hores de durada. Tots ells s’iniciaran el 18 de gener.

Per altra banda, també subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya, del 26 al 29 de gener, durant els matins, s’impartirà a Roda de Berà, amb pràctiques a Vila-seca, un curs de carretons per a màquines frontal, retràctil i transpalet elèctric. Aquest està destinat a persones en situació d’atur, professionals en actiu, autònoms o que actualment estiguin en un ERTO.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o trucar al telèfon 977 65 76 63. La documentació necessària serà el document DARDO, en el cas de les persones aturades, o la capçalera de la última nòmina, una fotocòpia del DNI (per les dues cares), el número de la Seguretat Social i una adreça de correu electrònic.

 

 

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta