canlenfrdeitrues

Notícies

Ha sigut aquest matí, durant la seva visita oficial al Punt d'Informació Juvenil. Ha destacat que l'àrea de Joventut de l'Ajuntament és un referent al territori per la bona tasca tècnica i la gran aposta política que es duu a terme.

El PIJ de Roda de Berà és un dels punts que més hores ofereix als joves, amb un total de 35 hores setmanals.

Aquest matí el Punt d'Informació Juvenil de Roda de Berà ha rebut la visita oficial d'Eva Ferran, coordinadora territorial de Joventut a Tarragona, i de Míriam Culleré, tècnica de Joventut. Ha estat rebuda per l'alcalde, Pere Virgili; i per Manel González, regidor de Joventut.

En primer lloc s'han reunit a l'Ajuntament on han tractat temes relacionats amb les polítiques de joventut que el Consistori porta a terme actualment, la situació dels joves al municipi així com la tasca que efectua el PIJ.

Seguidament s'han desplaçat a peu fins el Punt d'Informació Juvenil, ubicat a l'avinguda de l'Avenc, on les hi estava esperant Juanjo Medina, tècnic de Joventut de Roda de Berà. Allà han quedat sorpreses en conèixer les instal·lacions amb què compten els joves rodencs i tots els serveis i les activitats que s'ofereixen per als joves majors de 12 anys.

Eva Ferran ha destacat que el Pla Local de Joventut de Roda de Berà és un dels millors plans de tota la demarcació, per mida poblacional, “es fa molt bona feina tècnica i es nota que existeix una gran aposta política”.

El regidor Manel González s'ha mostrat molt orgullós que Roda de Berà continuï esdevenint un referent “al nostre municipi sempre hi ha hagut una aposta molt important per les polítiques juvenils”, ha assegurat.

El PIJ rodenc també destaca en ser el punt de la demarcació que més hores de servei ofereix als joves, amb un total de 35 setmanals, en relació a les que ofereixen els dels municipis veïns. “El PIJ és un punt de trobada per als nostres joves, on se sentin bé, a gust, i a partir d'aquest moment és quan comencem a treballar amb ells”, ha explicat González.

Eva Ferran, coordinadora territorial de Joventut, a Roda de Berà
Eva Ferran, coordinadora territorial de Joventut, a Roda de Berà
Eva Ferran, coordinadora territorial de Joventut, a Roda de Berà
Eva Ferran, coordinadora territorial de Joventut, a Roda de Berà

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.