canlenfrdeitrues

Notícies

14a Festa de l'Arqueria

La pista de tir amb arc de la zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines” ha estat un any més el punt de trobada de la Festa de l'Arqueria, enguany en la seva 14a edició. Una seixantena d'arquers i arqueres han lluitat per ser els millors classificats, demostrant mitjançant una competició sana la seva punteria i la tècnica de tir apresa durant les passades setmanes al Campus d'Estiu.

Acompanyats per les seves famílies, pels monitors i monitores i pels membres de l'Associació Toxophílica, els seixanta-dos joves han tirat a les dianes en diferents torns. Héctor Lozano ha estat el primer classificat, seguit per Daniela Pérez i Álex Simón. La quarta, cinquena i sisena posició han estat per Michel Moreno, Pol Moraga i Ainara Vázquez, respectivament.

Per altra banda, l'associació Toxophílica, que s'encarrega de dur a terme aquesta activitat dins del Campus, atorga cada any diferents premis en reconeixement del bon comportament d'alguns joves. Enguany, aquesta distinció ha estat per Daniela Pérez, Claudia Ibáñez, Gael Alarcón, i Ivet García.

Els trofeus han estat lliurats per la primera tinent d'alcalde, Cèlia Treserres, juntament amb Josep Bandeira i Toni Mora, president i membre, respectivament, de l'entitat rodenca de tir amb arc.

Héctor Lozano ha estat el primer classificat.
Daniela Pérez, segona classificada.
Álex Simón, tercer.
La quarta posició ha estat per Michel Moreno.
Pol Moraga, cinquè.
Daniela Pérez, Claudia Ibáñez, Gael Alarcón, i Ivet García han estat distingits pel seu bon comportament.
Ainara Vázquez ha estat la sisena classificada.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.