canlenfrdeitrues

Notícies

Tot el recaptat serà destinat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Desenes de persones es van apropar ahir a la tarda al camp de futbol municipal per lluitar contra el càncer practicant esport. Un any més el municipi es va unir per organitzar l'esdeveniment “Roda de Berà contra el càncer”.

Ja fos jugant al futbol, ballant Zumba, o bé com a simples espectadors molts van ser els que van voler col•laborar amb aquesta causa, i es van aconseguir recaptar un total de 1.109,24 euros (nets).

La cita es va iniciar a partir de les sis del matí amb el partit de futbol infantil. Seguidament, es van preparar les dones i noies del centre Thalassa Fitness, les qui portaven molt ben après les coreografies de Zumba i així ho van demostrar davant el seu públic.

Un cop finalitzada l'exhibició va arribar el torn de l'onzè partit de futbol contra el càncer, amb la participació de nombrosos participants, fet pel qual es van poder formar quatre equips diferents que van disputar un total de tres partits cadascun.

El preu de l'entrada solidària era de 3 euros, tant per al públic assistent com per als propis jugadors. També es va poder col·laborar mitjançant aportacions econòmiques o bé comprant la samarreta solidària de l'edició, enguany de color vermell.

Els organitzadors, l'Ajuntament, el Punt d'Informació Juvenil, l'associació juvenil Roda Jove, la Penya Blaugrana, el Club Atlètic Roda de Berà i el centre Thalassa Fitness, es van mostrar molt satisfets amb la xifra assolida enguany, que serà destinada íntegrament a l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

L'esdeveniment va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Pere Virgili, i dels regidors i regidores Isabel Mondéjar, Manel González, Teresa Ferré, José Ibort i Encarna Ramírez.

Roda de Berà contra el càncer 2017
Roda de Berà contra el càncer 2017
Roda de Berà contra el càncer 2017
Roda de Berà contra el càncer 2017
Roda de Berà contra el càncer 2017

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.