La formació es realitzarà durant els mesos d’abril i maig a Tarragona.

El projecte de dinamització juvenil de la zona TRAC -Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i la Riera de Gaià- ha posat en marxa, amb el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès i la Cambra de Comerç de Tarragona, un curs de Control d’accessos. Aquesta formació permetrà als joves que hi assisteixin poder presentar-se a l’examen de la Generalitat, amb el qual n’obtindran el títol.

Tot i les restriccions que la pandèmia de la Covid-19 ha comportat, les regidories de Joventut dels ajuntaments de la zona TRAC i el Consell Comarcal del Tarragonès han reformulat el projecte i continuen desenvolupant activitats formatives per als joves.

El curs és gratuït, amb preferència per a les persones dels municipis de la zona TRAC. La formació es durà a terme, previ procés de selecció al març, durant els mesos d’abril i maig  a Tarragona,  i consta de dues parts, una d’habilitats socials i per a l’ocupació i una segona específica de control d’accessos. Els espais on es duran a terme compleixen totes les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19 i totes les persones participants hauran de signar una declaració responsable.

S’espera que amb la formació tots els joves que hi participin puguin obtenir el títol i trobar una sortida laboral a qualsevol dels espais que requereixin de les seves funcions d’admissió i control d’accés al públic i aforaments.

Aquesta acció compta també amb el suport de la Direcció General de Joventut, de la Diputació de Tarragona i del “Programa Integral de Cualificación y Empleo”.

Les inscripcions ja estan obertes i es pot demanar informació als Punts d’Informació Juvenils. A Roda de Berà aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 657 972.

Curs TRAC

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta