El virus ens ha mantingut aturats un temps, però no ens ha vençut. La constància del Comitè organitzador i la fermesa del projecte del FIC-CAT són valors clau que ens fan mirar endavant. Per tant, engeguem la maquinària de la que serà la 13a edició del FIC-CAT, la qual dedicarem als muntadors i muntadores cinematogràfics.

Tindrà lloc entre el 5 i el 13 de juny amb un format híbrid de projeccions (presencials i on-line) i on mantindrem -íntegra- la Selecció Oficial ja decidida anteriorment. Aquest és el motiu pel qual no s'ha obert convocatòria per presentar noves produccions; donarem l'oportunitat de fer-ho en properes edicions, tot esperant que la pandèmia ens permeti reviure el Festival com es mereix.

Tindrem 9 dies ininterromputs de Festival, amb els actes d'inauguració i cloenda corresponents; evidentment, aplicant totes les mesures sanitàries recomanades i segons la normativa vigent.

Mantindrem l'homenatge previst a la muntadora o muntador més important del país, així com altres reconeixements que tenim preparats i que anirem desvetllant a través del nostre web, de les xarxes socials i de comunicats de premsa específics que anirem traient.

13è Fic-cat

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta