canlenfrdeitrues

Notícies

L’Ajuntament realitzarà durant les properes dues setmanes una actuació de manteniment dels diferents dipòsits d’aigua que formen part de la xarxa d’aigua municipal. Per poder fer-ho en primer lloc s’ha d’efectuar el buidatge de cada dipòsit per realitzar seguidament la seva neteja.

Per fer cadascuna de les actuacions haurem de tallar el subministrament d’aigua. Intentarem que el tall no afecti a tots els carrers que s’abasteixen de l’aigua de cada dipòsit, portant aigua dels altres mentre durin les tasques de manteniment, tot i que hi haurà carrers als quals no hi podrem arribar.

Per aquest motiu, podeu consultar en aquest planell, amb color blau, els carrers que es veuran afectats amb cada actuació, segons el vostre dipòsit.

La programació és la següent:

Dipòsit de la Morella: 18/02.  

Dipòsit Molí-Cucurull: 23/02.

Dipòsit de l’Eixample: 25/02.

Dipòsit de Berà Mar: 2/03.

L’horari aproximat serà de 8 a 13 hores, tot i que aquesta franja horària podria patir variacions a causa de possibles imprevistos.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.