canlenfrdeitrues

Notícies

Lliurarà un reconeixement als tres superlectors de cada categoria.

La regidoria de Cultura, encapçalada per Teresa Ferré, vol reconèixer els usuaris més actius de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca durant l’any 2020 i ha posat en marxa la primera edició dels Premis als Superlectors de Roda de Berà.

Es premiarà amb un obsequi aquells usuaris que durant l’any passat van demanar més llibres en préstec, dividits en tres categories: infantil, de 0 a 11 anys; juvenil, de 12 a 17 anys; i adult, per als usuaris de més 18 anys.

Quant als llibres agafats en préstec pels lectors més voraços de cada categoria, els tres superlectors infantils van treure de la Biblioteca 177 llibres; 50 pel que fa a la categoria juvenil; i sumen un total de 297 llibres els tres superlectors majors de 18 anys.

Volem que esdevingui un repte anual, sobretot per als més joves que, segons mostren les xifres, són els que menys documents s’emporten, i fomentar l’hàbit de la lectura en usuaris de totes les edats”, diu la regidora Teresa Ferré.

En uns dies, a través de la pàgina web de l’Ajuntament i de les xarxes socials, es farà pública la llista dels guanyadors i guanyadores i la Biblioteca es posarà en contacte amb ells per lliurar-los els obsequis.

Superlectors

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.