Cada vídeo guanyador ha estat premiat amb 150 euros.

La regidoria de Festes va organitzar el I Concurs de disfresses del Carnaval virtual amb l’objectiu de mantenir viu l’esperit del Carnaval en un any en què aquesta festa, tal i com la coneixem, era impossible de celebrar per la Covid-19.

Era un concurs per a que hi pogués participar tota la família. Amb la tornada de la cançó “Carnaval” de Maluma com a base, els participants havien d’enregistrar un vídeo disfressats, ballant com volguessin i divertint-se, i enviar-lo a l’Ajuntament abans del 15 de febrer.

El Jurat, reunit el 16 de febrer a la tarda, va valorar i va puntuar cada vídeo, seguint els criteris de les diferents categories, i va decidir els tres finalistes de cadascuna: a la millor disfressa, millor coreografia i al més original.

Tots ells van ser publicats durant tres dies seguits, una categoria cada dia, a les xarxes socials de l’Ajuntament perquè fossin els seguidors de cada xarxa els que triessin els guanyadors de cada categoria amb els seus m’agrada.

Els vídeos guanyadors són:

Millor disfressa:
Alphonse fullmetal, amb un total de 781 likes, 151 a Faceook, 475 a Instagram i 155 a YouTube.

Millor coreografia:
¿Covid?, ¡qué palo!, amb 673 likes totals, 130 a Facebook, 446 a Instagram i 97 a YouTube.

Més original:
Espaguetis amb mandonguilles, amb un total de 408 likes, 119 a Facebook, 240 a Instagram i 49 a YouTube.

Cada vídeo guanyador ha estat premiat amb 150 euros. Des de l’Hotel d’Entitats es posaran en contacte amb els responsables per fer-los arribar el premi.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta