Són formacions 100% subvencionades, impartides per Femarec.

L’Escola d’Adults Municipal “Mediterrani”, fora de la seva oferta formativa pròpia, ofereix vuit nous cursos per a treballadors en actiu, autònoms o que estiguin actualment en un ERTO. Els cursos estan subvencionats en la seva totalitat pel Consorci de Formació Continua de Catalunya i seran impartits per Femarec.

Tots s’iniciaran el 9 de març a través de l’aula virtual de Femarec. Els cursos són, Eines de coaching nivell I, de 30 hores de durada; Habilitats de comunicació, de 30 hores; Lideratge d’equips, 30 hores; Comptabilitat bàsica, de 60 hores de formació; Comptabilitat avançada, 60 hores; Nòmines i Seguretat Social I, de 30 hores; Promoció i negoci a través de les xarxes socials, de 40 hores de formació en línia; i cures auxiliars d’infermeria en geriatria, de 20 hores.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o trucar al telèfon 977 65 76 63. La documentació necessària serà la capçalera de la última nòmina o el rebut d’autònoms, una fotocòpia del DNI (per ambdues cares), el número de la Seguretat Social i una adreça de correu electrònic.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta