Els seus dibuixos seran les imatges de la programació dels actes commemoratius del 8M a Roda de Berà.

Els dissenys de les joves Judit Bertran, de 4rt d’ESO, i Clàudia Fuster, de 3r, han estat els guanyadors del I Concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona. Els membres del Jurat, format per la regidora de la Dona, Rosana Dorantes; per la professora de l’Institut, Roser Rovira; i per les tècniques de l’Ajuntament Marta Huertas i Susana Benítez, es van reunir ahir al migdia per valorar els divuit dibuixos presentats a concurs, tots ells de gran qualitat.

Tots els dissenys presentats corresponien a la categoria de 12 a 16 anys, fet pel qual la segona, per a joves de 17 a 25 anys, va quedar deserta. Per aquest motiu el Jurat va decidir escollir els dos millors dibuixos de la primera categoria, els quals seran les imatges que identificaran tots els actes commemoratius organitzats amb motiu del 8M.

Els dos dibuixos guanyadors rebran un premi de 50 euros per gastar als establiments de Roda de Berà, i un llibre relacionat amb la temàtica del 8 de març.

La regidoria de la Dona exposarà l’11 de març un muntatge de tots els dissenys a la paradeta del mercat setmanal que ha organitzat en el marc del programa d’actes del 8M; i el PIJ exposarà els originals a l’espai del PIJ durant tot el mes de març.

Els departaments organitzadors, el de la Dona i Igualtat i el de Joventut, han comptat amb la col·laboració de l’Institut de Roda de Berà, a través de l’assignatura de plàstica.

Cartell 8M
Cartell 8M

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta