Aquest matí s’ha fet pública la llista amb les personalitats i entitats de la comarca. El lliurament de les distincions es farà més endavant, quan la situació sanitària ho permeti.

El Consell Comarcal del Tarragonès va convocar l’any passat la sisena edició de distincions de mèrit de Serveis Distingits. Degut a la situació de pandèmia per la Covid-19, no es va poder celebrar com cada any l’acte de lliurament dels diplomes.

Amb tot, ha volgut fer pública aquest matí la llista de personalitats i entitats de la comarca a les quals s’ha decidit atorgar aquesta distinció després de ser aprovats per acord del plenari del Consell Comarcal del Tarragonès.

En aquesta ocasió la distinció de Roda de Berà, a proposta de l’Ajuntament, s’ha atorgat a la Coral Verge de Berà, entitat que el passat mes de desembre va celebrar el seu 35è aniversari.

Trenta-cinc anys cantant

La Coral Verge de Berà va ser fundada l’any 1985 com a entitat, tot i que molts cantaires ja formaven part del Cor Parroquial seguint la tradició de molts anys. És a partir d’aquest any quan comencen a oferir concerts sota el nom de la Coral Verge de Berà, el primer dels quals va ser el 29 de desembre de 1985 amb el Concert de Nadal.

Pel que fa a la direcció de la Coral va ser Josep Maria Nogués qui la portà des del seus inicis fins a l’any 2001. Des de l’octubre d’aquell any la direcció ha anat a càrrec de Jordi Solé, actual director del grup.

Coral Estiu a la Pedrera

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta