Notícies

Se'ls oferirà un contracte de pràctiques remunerades per un període de sis mesos.

Els joves beneficiaris han de tenir entre 16 i 29 anys, ser demandants d'ocupació no ocupats i estar inscrits dins del programa de Garantia Juvenil.

L'equip de Govern impulsa, per segon any consecutiu, la creació de diverses places de treball en pràctiques per a joves amb estudis que estiguin buscant feina. La iniciativa està subvencionada pel departament de Treball dins el Programa Garantia Juvenil, per tal d'incentivar la contractació dels joves beneficiaris del programa a Catalunya.

Per aquest motiu, l'Ajuntament fa una crida a tots aquells joves, entre 16 i 29 anys que compleixin els requisits que se sol·liciten, per tal d'oferir-els-hi una d'aquestes places.

Els requisits són, ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya; estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya; estar en possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, altre títol oficialment reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat; i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. A més a més, les persones que ja van participar a la convocatòria de l'any passat no podran presentar-s'hi de nou.

Els joves interessats han d'acudir abans del 12 de setembre amb el seu currículum vitae a la Borsa de Treball Municipal, on podran inscriure's i sol•licitar més informació, així com aclarir qualsevol dubte.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.