El Pla d’Acció Municipal està dotat amb 85 milions d’euros.

Dins del Pla d’Acció Municipal 2020-23 de la Diputació de Tarragona, dotat amb 85 milions d'euros, ha atorgat durant el 2020 a l’Ajuntament de Roda de Berà dues subvencions:

Dins del PAM 2020, el pograma de despeses corrents es destina a finançar les despeses tant de béns de titularitat municipal afectats a un servei o ús públic com de serveis de titularitat municipal, que activin l’economia i afavoreixin el pagament als proveïdors. En aquest cas, l'Ajuntament va destinar la subvenció a finançar les despeses corrents d'enllumenat públic, amb un valor del 100%, 78.854,84 euros.

El programa d’inversions PAM 2020 es va destinar a millores a la xarxa d’abastament d’aigua potable del barri de Berà Mar en la seva Fase 1. Aquesta actuació era molt necessària per a la renovació de la xarxa de distribució d’aigua de tot el barri de Berà Mar, on els problemes de subministrament ocasionats pel trencament de canonades eren, i hi són encara, constants degut a la mala qualitat de les canonades instal·lades en el moment de la seva urbanització. La fase 1 va afectar el carrer Peixos, una part de l’avinguda del Sol, carrer Júpiter, i una part dels carrers Mart i Venus. L'import de l'actuació va ser de 100.023,46 euros i la Diputació de Tarragona, a través del PAM 2020, va subvencionar un total de 78.530,19 euros. 

Suport Diputació de Tarragona

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta