canlenfrdeitrues

Notícies

El servei fa una crida per trobar persones que puguin llegir el poema escollit aquest any, “No em despulleu”, de Felícia Fuster, en diferents llengües.

Un any més, la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca se suma a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora el 21 de març. La vetllada poètica va esdevenir tot un èxit els darrers anys, tot i que l’any passat, degut al confinament per la pandèmia de la Covid-19, l’acte es va haver de suspendre. És per això que la regidoria de Cultura, per celebrar un acte del tot segur, en aquesta ocasió ha canviat la ubicació. L’esdeveniment serà el divendres 19 de març, a partir de les sis de la tarda, al teatre del Casino Municipal, per garantir la distància entre els participants i una correcta ventilació de l’espai.

Per aquesta edició, el poema escollit per la Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO, amb la col·laboració de les diferents entitats d’arreu del territori, ha estat “No em despulleu” de Felícia Fuster, de qui enguany es commemora el centenari del naixement. El poema s’ha traduït a una vintena de llengües, entre les quals hi ha les oficials a Catalunya i algunes escollides d’entre les parlades en el país.

Per aquest motiu, la Biblioteca busca veus voluntàries que vulguin i puguin llegir en diferents llengües, entre elles: alemany, anglès, àrab, francès, japonès, hindi, portuguès, romanès, ucraïnès, wòlof, amazic, búlgar, esperanto, gallec, italià, occità, quítxua, rus, urdú i xinès.

A banda del poema esmentat, es llegiran altres obres escollides pels propis participants, motiu pel qual la regidoria de Cultura convida a totes aquelles persones que hi vulguin participar, s’hi apuntin prèviament trucant al 977 80 99 42.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.