canlenfrdeitrues

Notícies

El lliurament de premis se celebrarà més endavant, quan la situació sanitària així ho permeti.

La situació sanitària arran de la pandèmia de Covid-19 va impedir celebrar la passada tardor l’acte de lliurament dels Premis Tarragonès 2020. Es tracta d’una cita cultural de referència a la comarca del Tarragonès, de caràcter anual, i que compta amb la col·laboració de l’empresa Repsol.

L’acte se celebrarà més endavant, quan la pandèmia de la Covid-19 ho permeti, però el Consell Comarcal del Tarragonès ha volgut fer pública la llista de noms de les persones i entitats guanyadores de l’edició 2020.

Pel que fa al XXè Premi de difusió Eutyches, ha estat guardonat el Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada en reconeixement a la important trajectòria de promoció i projecció de produccions audiovisuals realitzades en llengua catalana, fent possible una indústria cinematogràfica catalana. Destaca la tasca transversal del Festival amb l’impuls d’accions educatives als centres docents per tal de promoure l’aprenentatge del llenguatge audiovisual i multimèdia i consolidar un públic jove. El Jurat del premi fa esment, d’una manera especial, del seu compromís i la seva implicació al territori.

13a edició del FIC-CAT

L’associació del FIC-CAT ja ha engegat la maquinària de la 13a edició, que tindrà lloc a Roda de Berà del 5 al 13 de juny, amb un format híbrid de projeccions presencials i en línia. La voluntat del comitè organitzador és mantenir íntegra la Selecció Oficial ja decidida l’any passat, quan la pandèmia va obligar a suspendre el festival.

Seran nou dies ininterromputs de festival, amb actes d’inauguració i de cloenda i projeccions, en els quals s’aplicaran les mesures sanitàries per celebrar el FIC-CAT amb totes les garanties de seguretat.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.