canlenfrdeitrues

Notícies

L’actuació es troba dins d’un projecte de manteniment i renovació dels parcs infantils de Roda de Berà.

La regidoria de Serveis Municipals, encapçalada per Manel González, va iniciar al 2019 un projecte de manteniment i renovació dels parcs infantils de Roda de Berà.

Ara s’ha iniciat una nova fase del projecte amb la renovació completa del parc del barri de Les Torres, i amb el canvi d’alguns dels jocs de l’àrea infantil del parc del Francaset que actualment es troben malmesos.

La primera fase va finalitzar tot just abans que es decretés el primer estat d’alarma, al març de 2020, amb la renovació de tots els jocs infantils dels parcs dels carrers Vila-rodona, al nord del municipi, i Ignasi Iglesias, a l’Eixample Residencial. Mesos després, a l’octubre, en una segona fase es van executar les renovacions del parc del barri de Marysol; el de l’avinguda Bonastre, a Berà; i el de la zona verda de Berà Mar, en la qual al 2019 ja s’havia canviat tot el paviment de cautxú.

Al llarg de la legislatura, segons va assegurar el regidor Manel González, “es continuaran renovant, de forma progressiva, la resta d’espais infantils d’altres barris que ho necessitin, en total prop d’una vintena, per continuar contribuint en el benestar dels més petits i millorar la seva seguretat”.

L'empresa Happy Ludic ha començat aquest matí la instal·lació dels nous jocs. 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.