canlenfrdeitrues

Notícies

El canvi de retolació té com a objectiu augmentar la visibilitat dels vehicles policials.

La Policia Local de Roda de Berà ha estrenat aquesta setmana una nova imatge exterior amb el logotipat d’un nou vehicle recuperat i habilitat recentment per patrullar el municipi.

La nova retolació respon a l’adaptació de la normativa europea CEN 1789 (European Standard Police), la qual té com a objectius homogeneïtzar la retolació dels vehicles d’emergència, fer-los més visibles i garantir la seguretat d’agents i vianants, especialment a l’hora de senyalitzar qualsevol emergència. Destaca el groc fluorescent com a color predominant, combinat amb quadres de color blau, i franges vermelles a la part posterior. El capó és de color blau per millorar la identificació policial i amb la paraula Policia, la qual augmenta de mida per veure's amb més facilitat.

El turisme, un Hyundai i20, se suma a la flota actual de vehicles de la Policia Local de Roda de Berà formada per una furgoneta d’atestats, dos cotxes, un vehicle camuflat, quatre motocicletes i una grua. La resta de vehicles s’aniran adaptant poc a poc, segons necessitats, a la normativa europea. 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.