Es van rebre 75 obres. Totes elles versen sobre la llibertat.

La regidoria de Cultura lliurarà el proper dissabte, 17 d'abril, els premis de la vuitena edició del concurs literari “Roca Plana”. L’acte se celebrarà a partir de les 12 del migdia a la pedrera de l’Elies, on es garantiran totes les mesures de seguretat.

L’esdeveniment estava programat perquè se celebrés el 28 de novembre de l’any passat, però les mesures de la Generalitat per contenir la Covid-19 no ho van permetre llavors i la regidora de Cultura, Teresa Ferré, va decidir posposar l’acte fins a l’abril.

Durant la gala, presentada per Sònia Camí, es lliuraran els premis als guanyadors de les diferents categories, Infantil, per a participants de 9 a 11 anys; Cadet, de 12 a 14 anys; Juvenil, per a participants d’entre 15 i 17 anys; i Adults, per als majors de 18 anys.

En total, fins al 6 de novembre es van presentar 75 obres, les quals havien d’estar escrites en català, amb correcció, i tractar la temàtica escollida, en aquest cas la llibertat. D’elles, 34 corresponen a la categoria Infantil; 13 a Cadet; 8 a la categoria Juvenil; i 20 van ser escrites per majors de 18 anys.

El Jurat, format per la regidora Teresa Ferré, com a presidenta; i Cristina Serrano, tècnica de la Biblioteca Joan Martorell Coca; Pilar Franquet, docent; Núria Riambau, en representació de l’Institut Roda de Berà; Laura Baldrich, de l’escola Salvador Espriu; i Rafael López, representant l’escola El Cucurull, com a vocals, es va reunir el 23 de novembre per tal de decidir les obres premiades, les quals seran desvetllades el proper dissabte.

Per a cadascuna de les quatre categories es va acordar un primer premi, de 150 euros i un llibre, un segon, de 100 euros i un llibre, i un tercer premi, de 50 euros més un llibre. Tots els guanyadors i participants rebran també un diploma.

Finalment, el Jurat va escollir la temàtica sobre la qual hauran de versar les obres de la novena edició del concurs literari, l’amistat.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta