A Roda de Berà, l’autobús alternatiu per als usuaris de la línia R13 farà parada a la plaça Francesc Macià.

Com a conseqüència del temporal “Filomena” del passat mes de gener, Adif ha d’executar unes obres d’emergència per consolidar els terraplens afectats entre les estacions de Valls i Salomó́.

Aquestes obres requereixen la interrupció́ del servei de la línia R13 de Rodalies de Catalunya entre les estacions de Valls i Sant Vicenç̧ de Calders, entre les 9.00 hores del dia 19 d’abril de 2021 i les 13:00 hores del 24 de maig de 2021.

Per fer front a aquest tall i pal·liar en el possible els perjudicis als usuaris, Renfe Viatgers, com a operador del servei, ha establert un pla alternatiu de transport per carretera. A Roda de Berà, a partir de dilluns a la tarda, el servei d’autobús alternatiu farà parada a la plaça Francesc Macià.

Renfe reforçarà la informació als usuaris mitjançant el personal d’atenció al client. En aquest sentit, el dispositiu preveu la incorporació de persones d’informació per orientar i guiar els clients. També es reforçarà la cartelleria i els missatges en teleindicadors, estacions, trens, i megafonia.

Dilluns 19 d'abril

Servei alternatiu 19 d'abril

Del 20 d'abril al 23 de maig

Servei alternatiu del 20 d'abril al 23 de maig

Dilluns 24 de maig

Servei alternatiu 24 de maig

Fes clic per ampliar

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta