Montserrat Carulla fou la Presidenta d’Honor del FIC-CAT, i malgrat haver traspassat el novembre de l’any passat, sempre estarà present al Festival. L’actriu va estar vinculada al FIC-CAT des dels inicis; des de la primera edició com a membre del Jurat de la Selecció Oficial i des de la quarta edició, quan va rebre el Premi honorífic del Festival, com a Presidenta d’Honor.

L’homenatge tindrà lloc el dia de la inauguració del FIC-CAT, el dissabte 5 de juny, a les 8 del vespre, al Pavelló poliesportiu municipal. L’emotiu acte comptarà amb la presència de la seva família i d’una trentena de companys i companyes, membres del Jurat, que han compartit amb ella amistat, deliberacions, escenaris i rodatges. A més a més, hi haurà la música en directe de Sergi Clofent creada per a l’ocasió i la coreografia de la companyia de ballarins Micromacro. L’escenografia dissenyada per Josep Pijuan acabarà de donar el toc de glamour que l’acte requereix.

Persona entranyable, activa, incansable, d’una gran vàlua interpretativa, compromesa amb la llengua, la cultura i el país que sempre serà recordada i des del Festival volem retre-li aquest merescut homenatge. Durant totes les edicions del FIC-CAT, la Montserrat Carulla no fallava a la seva cita anual amb el Festival, primer a la reunió del Jurat on es feia la deliberació de les pel·lícules seleccionades i a la gala de cloenda, on l’actriu lliurava un premi i era sempre rebuda carinyosament pel públic assistent.

Per assistir a la gala d’inauguració caldrà invitació que es podrà sol·licitar el mateix dia. S’obriran portes un parell d’hores abans per tal d’evitar aglomeracions i es compliran totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta