L’humor serà més present que mai al FIC-CAT, concretament durant la gala de cloenda del Festival, que tindrà lloc el diumenge 13 de juny a partir de les 7 de la tarda al Pavelló poliesportiu municipal.

Els encarregats de conduir la gala que posarà punt final a la tretzena edició del Festival seran els Capdevila, un grup format per quatre actors amb una llarga trajectòria i amb un agut sentit de l’humor: la tieta Maria Lluïsa, coneguda també com ‘La Mega Pubilla’, la Caroline Capdevila, neboda de la Maria Lluïsa, l’Eudald Capdevila, marit de la Caroline, i la Felisa Vidal, veïna del replà.

L’acte combinarà l’espectacle de cabaret més divertit i esbojarrat amb la solemnitat del lliurament de premis de les obres guanyadores de cada categoria: llargmetratge, documental, curtmetratge, videoclip, producció de centre educatiu i Jove 48 Hores. A més, es lliurarà el Premi de la Crítica, el Premi a la millor producció de les comarques tarragonines, el Premi del Públic, i el Premi al millor muntatge, eix temàtic d’aquesta edició.

L’entrada a la gala de cloenda serà gratuïta, però es recomana acudir amb suficient antelació per evitar aglomeracions i aconseguir millor localitat, ja que s’assignaran per ordre d’arribada. Les portes s’obriran a les 5 de la tarda i, seguint el protocol de seguretat, caldrà enregistrar el nom i el número de telèfon abans d’entrar a la gran sala del pavelló. Els voluntaris i voluntàries del Festival indicaran els seients assignats i no es permetrà el consum de begudes ni menjar dins la sala. Els espectadors hauran de respectar les distàncies de seguretat marcades i romandre als seus seients. De la mateixa manera, la sortida serà esglaonada i caldrà fer-ho quan ho comuniquin els membres de l’organització.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta