Les sol·licituds es podran presentar fins al 15 de juliol.  

L’Ajuntament convoca per quart any consecutiu els ajuts destinats a subvencionar la despesa en transport públic d’aquells joves que cursin els seus estudis reglats no obligatoris fora de Roda de Berà.

Segons dades del departament d’Ensenyament una mitjana de 50 joves rodencs sol·liciten estudiar cada any fora del municipi, en centres públics o privats, un cop han finalitzat la secundària. La major part d’ells s’han de desplaçar cada dia als instituts de Torredembarra, Vendrell o a centres d’altres punts del Tarragonès per estudiar, i la despesa ha d’anar a càrrec de les famílies.

Per aquests motius, i per contribuir a millorar, en la mesura del possible, la qualitat de vida de les famílies rodenques, l’Ajuntament va posar en marxa al 2018 aquesta subvenció, per ajudar als joves que vulguin continuar amb els seus estudis, sufragant les seves despeses en transport públic.

El consistori destina una partida de 2.500 euros i l’import subvencionable és el 100% de la despesa acreditada en transport públic pels alumnes, amb un límit de 300 euros per persona i curs lectiu.

Poden acollir-se tots aquells joves, d’entre 16 i 25 anys, que cursin estudis reglats no obligatoris (cicles formatius o estudis universitaris) en centres públics i privats, als quals s’hagin de desplaçar mitjançant transport públic, i que compleixin els requisits recollits a les bases.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a través de la Seu Electrònica o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, amb cita prèvia, abans del 15 de juliol. Per a més informació o per aclarir dubtes, els ciutadans poden escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aprovació definitiva de les Bases reguladores al BOPT

Anunci de l'aprovació definitiva modificació bases reguladores

Extracte de la convocatòria registrada a la Base de Dades Nacional de Subvencions

Annex 1

Annex 2

Annex 3

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta