El Circuit Svatour va tornar a Roda de Berà després de no poder celebrar el torneig l’any passat per la pandèmia. Ho va fer amb més de 155 parelles, un 25% més que els últims anys.

En la categoria femenina, vam tenir la presència de 40 parelles, 24 pro i 16 amateurs; la victòria se la va endur les germanes Brun que van guanyar amb claredat a la parella Aparicio-Sena; en tercer lloc del podi va pujar Grau-Pallarés que van guanyar a Llabrés-Palet.

En la categoria masculina van participar 48 parelles, 40 pro i 8 amateurs. En una final molt disputada, Vilà-Manu es van imposar en un marcador molt apretat a Serra-Pastor. Finalment Naya-Villena es va pujar al podi al vèncer a la jove parella Ferran-Pérez.

Diumenge tocava la categoria mixte amb una presència de 68 parelles, 48 pro i 20 amateurs. Naya-Palet van guanyar a Gimeno-Mesquida en una de les millors finals apretades de la història d’Svat. Van completar el podi Gallardo-Bisbe al imposar-se a Aparicio-Roman.

Gerard Solé, regidor d'esports, va ser l'encarregat de lliurar els premis als guanyadors.

Pots veure més imatges del torneig en aquest enllaç.