Les places, limitades per poder complir amb les mesures de seguretat, van ser totes cobertes una setmana abans de la prova.

Ahir diumenge la platja de la Punta d'en Guineu va acollir la celebració de la 6a edició de la Swim Roc, una prova de natació en aigües obertes.

La modalitat de 3000 metre va comptar amb la participació d'una cinquantena de nedadors i la prova de 1500 metres amb un centenar. Les inscripcions, limitades per poder complir amb les mesures de seguretat, es van tancar una setmana abans de la prova en quedar totes cobertes.

En el circuit de 3k, el més ràpid va ser Jordi Romeu del CN Vilafranca, que la va completar en 38 minuts i 35 segons. En segona i tercera posició van creuar la meta Sabina Martínez i Aida Bertran, amb el mateix temps, 40:29.

En la distància curta d'adults, José Javier Montón del CN Tarraco va quedar en primera posició en completar els 1,5k en 20 minuts i 24 segons. Jorge Torres ha estat el segon a 11 segons i Alberto Toribio el tercer a 16. La primera noia va ser Dolors Pradell amb un temps de 24 minuts i 37 segons.

La Kids Run, la modalitat infantil destinada a nens i nenes d'entre 9 i 14 anys, va comptar amb la participació de més d'una desena de nedadors i nedadores. Unai Torres va ser el més ràpid en recórrer la distància de 400 metres en 7 minuts i 43 segons.

La Swim Roc ha estat organitzada per Fun Sports amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roda de Berà.