En total s’han adherit a la campanya trenta-quatre establiments comercials.

Es repartiran 3.400 euros en vals de 50, dos per cada comerç.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament, encapçalada per Rosana Dorantes, continua impulsant la reactivació del comerç local sota el paraigua de la campanya Reactiva’t i a partir d’avui engega el segon concurs d’Instagram #FemPobleRdB.  

La primera edició va esdevenir un èxit amb un total de 276 participacions i es van distribuir 1.700 euros en vals de 50 euros per gastar en els comerços adherits. Pel que fa a aquest segon concurs s’han adherit un total de 34 establiments comercials, exactament el mateix número que l’any passat, però la regidoria de Comerç ha decidit sortejar el doble de vals, 68, dos vals de 50 euros per cada negoci participant.

Aquelles persones que vulguin optar a guanyar un d’aquests vals hauran de tenir un perfil a Instagram i seguir els passos detallats a les bases. Primer, ser seguidor del compte de l’Ajuntament @ajrodadebera. Fer-se una foto dins d’un dels establiments adherits al concurs, ensenyant, per exemple, un producte comprat, un pentinat dins d’una perruqueria, la foto d’un plat de menjar dins d’un bar o restaurant, etc. Seguidament hauran de publicar la fotografia al seu compte personal, etiquetar l’Ajuntament i comentar la foto amb l’etiqueta #FemPobleRdB.

Entre totes les fotografies publicades cada setmana, i que compleixin els requisits, se sortejaran diferents vals de 50 euros per gastar en un dels comerços adherits. És molt important que en el moment del sorteig tots els comptes participants tinguin la seva privacitat pública.

Els guanyadors setmanals es publicaran els dies 12, 19 i 26 de juliol, i 2 d’agost a les 12.30 hores a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Establiments participants

Bar 38 petit, Bar Cal Isidro, Bar RH, Chuche's, Club Nàutic Les Piscines, El Racó del Cabell, El Xiri de Roda, Essència, Eva Tattoo, Escair Moda, Forn Pastisseria Queralt, Forn Roda, Frankfurt Maikel, Freya Estètic, Fruites Elsa, Jo et cuino, Lidia Coll Perruquers, Lumais, Maria-Mar, Món Natural, Mònica Estilistes, Papereria Ana, Pastisseria Mare Nostrum, Peques Moda Infantil, Perruqueria Arts, Perruqueria Erian, Perruqueria Mim, Photo & Shop Roda, Ralian Sports, Restaurant Larimar, Rostisseria Tona, Sabateria Sanayshoes, Supermercat Stop, Thalassa Estètic, Tipi Tapas i Woow noves tecnologies.

Descarrega aquí les bases del concurs en pdf.

 

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta