El lliurament de premis va tenir lloc el passat dissabte al vespre a Altafulla.

La Plaça de l’Església d’Altafulla va acollir el passat dissabte al vespre l’acte de lliurament dels Premis Tarragonès 2020 que cada any se celebra en un municipi diferent de la comarca. La situació sanitària arran de la pandèmia de Covid-19 va impedir celebrar, la passada tardor, l’acte de lliurament dels Premis Tarragonès 2020 que es van lliurar dissabte seguint totes les mesures de seguretat que marca el Procicat. L’acte va estar conduït per la periodista Roser Marquès i va comptar amb un concert del quintet de metall Forumbrass.

Els Premis Tarragonès són una cita cultural de referència a la nostra comarca, de caràcter anual, i que compten amb la col·laboració de l’empresa Repsol.

El Consell Comarcal del Tarragonès, amb la voluntat de promocionar la cultura i el servei als municipis, convoca anualment els Premis Tarragonès en tres àmbits: Investigació, Creació i Difusió.

Pel que fa al XXè Premi de difusió Eutyches, va ser guardonat el Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada en reconeixement a la important trajectòria de promoció i projecció de produccions audiovisuals realitzades en llengua catalana, fent possible una indústria cinematogràfica catalana. Destaca la tasca transversal del Festival amb l’impuls d’accions educatives als centres docents per tal de promoure l’aprenentatge del llenguatge audiovisual i multimèdia i consolidar un públic jove. El Jurat del premi, format per Carles Abelló, Jordi Bertran, Rosa Maria Codines i Jaume Garcia, va fer esment, d’una manera especial, del seu compromís i la seva implicació al territori.

Va recollir el premi el seu director, Antonio Barrero, de mans del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Joan Martí Pla.  L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde Pere Virgili, i de la regidora de Cultura, Teresa Ferré.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta